Cibule na drobno, brambora na kousky, chřesty bez hlaviček na kousky, trošku podusit, zaprášit lžící mouky, zalít vývarem (např. u nás z brokolice z druhého chodu), trocha bazalky, 20 minutek provařit, rozmixovat, trochu plnotučného mléka nebo smetany na zjemnění. Na talíři podávat se špičkami chřestu, podušenými 7 minut na másle :). A asi v nějaké fázi osolit :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat