pondělí 11. listopadu 2019
Polévka se zeleninou a čočkou
Čočková zase jinak. Na oleji vegan verze. A hlavně zase jednoduchá :). A dobrá :). Cibule a kořenová zelenina na kousky (petržel, mrkev, celer, co prostě dům dá, smažit do zabarvení. Kmín, kurkuma, propláchnutá čočka, zalít zeleninovým vývarem, 20-30 minutek vařit (podle druhu čočky), na konci osolit, přidat něco zeleného (pórek kupříkladu).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat