pondělí 11. listopadu 2019
Polévka se zeleninou a čočkou
Čočková zase jinak. Na oleji vegan verze. A hlavně zase jednoduchá :). A dobrá :). Cibule a kořenová zelenina na kousky (petržel, mrkev, celer, co prostě dům dá, smažit do zabarvení. Kmín, kurkuma, propláchnutá čočka, zalít zeleninovým vývarem, 20-30 minutek vařit (podle druhu čočky), na konci osolit, přidat něco zeleného (pórek kupříkladu).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat