úterý 28. května 2019

Zapečené brambory s květákem

Tyhle "obyčejnosti" miluju víc, než nějaké složitosti :).


Cibule, mrkev, žampiony na másle do zabarvení, do toho lehce povařené brambory a květák, troška rajského protlaku, kmín, paprika, osolit. Podlít troškou vývaru a na 10 minutek do trouby. A k tomu tvarohový dip s česnekem :).


Nebýt to na másle, bylo by to veganské jídlo, ale ono skoro každé jídlo se dá poveganštit. Jardíček holt má máslo rád :). A já vlastně taky, ta chuť je... nu... máslově lahodná :).


.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...