pátek 17. května 2019

Snídaně, no vlastně nebo třeba véča, to je vlastně jedno :)

Domácí tvaroh od kamarádky, s láskou vyrobený z farmářského mléka... úžasný :). Tentokrát promíchaný s troškou jarní cibulky a s troškou ředkvičky. Na dalamánku, Neznám snad nic jednoduššího a lepšího :).


A jako bonus navrch šťovík. Mám trochu problém s jeho názvem, je to určitě nějaký zahradní hybrid, prodává se ba i jako šťovík krvavý, ale ten v přírodě vypadá jinak... toto musím pozjišťovat, jak to vlastně je s názvem.
Ale je fakt, že tuto zimu mi venku v květináči na okně krásně přezimoval...



,

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...