Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Zelňačka
Tu bych mohla pořád, tentokrát ji Jardíček ze živýho zelí. Cibule na kousky, na jemno zelí, pomalinku dusit, až to zelí zprůhlední. Paprik...

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
-
O darované pýchavce obrovské (vatovci obrovském) od Bedýnkové Péti už tady řeč byla - kus byl v polévce a byla suprová. Řízky nám byly u t...
Jájo, takový nádherný šutr. Co bych za kousek krystalického křišťálu dala.
OdpovědětVymazatMáš štěstí. Užij si ho! ♥
To je nádhera a prý šutr. Já krystal miluju.
OdpovědětVymazatJeden mám na šňůrce kolem krku.