Již jsem se tady zmiňovala o pro mne nové informaci o klíčení pohanky. Základ je koupit tu pravou - mechanicky loupanou (světlou, živou), nikoliv termicky loupanou (hnědou). Rozdíl je zřejmý i na fotkách.
A mé první klíčení probíhá zdárně. Chuťově skvělá - a klíčí dobře :). Klíčím stejně jako ostatní větší zrníčka, v zavařovačce. A fakt skvělá.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat