Již jsem se tady zmiňovala o pro mne nové informaci o klíčení pohanky. Základ je koupit tu pravou - mechanicky loupanou (světlou, živou), nikoliv termicky loupanou (hnědou). Rozdíl je zřejmý i na fotkách.
A mé první klíčení probíhá zdárně. Chuťově skvělá - a klíčí dobře :). Klíčím stejně jako ostatní větší zrníčka, v zavařovačce. A fakt skvělá.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat