úterý 16. dubna 2019

Houbové soté

Pomalinku vyprazdňujeme mražák na novou úrodu všeho možného, takže tentokrát přišla řeč na naše zamražené předdělané houby :). Dobrý to bylo, moc, je to úplně jiná vůně a jinej šmak než žampiony :).


Cibuli na kousky zpěnit, hrst hub, podusit dle jejich stavu (dle "předdělanosti") 10 - 15 minut, lžička papriky, lžička kmínu, zalít smetanou, chvíli povařit.
Na to bramborovou kaši se sýrem (s máslem, smetanou - Jardíček to tak má hodně rád a kdo by neměl :) ), tu naklást na houby v kupičkách - na fotce je to vidět, aby to mohlo probublávat. Zasypat sýrem a nechat zapéct dozlatova :).




.

2 komentáře:

  1. To by mě nikdy nenapadlo, že se dá bramborová kaše zapékat :) dík za nápad :)

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Jeife, moc doporučuju, je to vážně dobrota .

    OdpovědětVymazat

Tak opět vykvetl rýmovník

Kdysi mi vykvetl - TADY . Tentokrát nám vykvetl v práci. Na to, kolik ho máme (má ho v práci už snad každej, neuvěřitelně se množí, takže ho...