úterý 30. října 2018

Zeleninové ragú s cuketou

Rýži moc nemusím, ale u některých jídel mi vysloveně chutná. Jako v tomto případě :). Bylo to skvělý :).


Cuketu na kostičky na oliváči osmahnout do barvy a dát pryč, na pánvičku přidat mrkev na kostičky, celer na nudličky, papričky (beraní rohy) na kolečka, malý kousek brambory na kostičky,



zasmahnout do barvy, poprášit lžící mouky, zalít trochou vývaru (zel.), 15 minutek dusit. Koření - oregáno, bazalka, koriandr. Například.
Osolit, vrátit do toho cuketku, jen ji v tom prohřát, aby se nerozvařila.

S rýží dušenou - s celerovou natí pro vůni.

Miluju na talíři víc barev, tak ještě pro mne něco. Jardíček to nemusí, preferuje chuť a barvu jídla tak, jak je a má být bez jiných nepatřičností :).



.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...