Takovou úchylku mám... vršky celeru, mrkve, řepy... spodek pórku, hlávky salátu...
Není to o nějakých "výnosech", ale tyhle vršky a spodky mají obrovskou vitalitu a začnou růst, když je položíme do misky s vodou :). Takže je to spíš takové "blbnutí s neplýtváním" :). Na chleba, do polévky, na brambory, do salátu... :)
.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Já mám ráda petrželku, tak ujíždím i na ní.
OdpovědětVymazatNo tak to je super!:) Díky za inspiraci:)
OdpovědětVymazat[1]: [2]: Ženy milé, úplně nejlíp takhle rostou saláty... dávám je do ledničky do misky nebo skleničky s vodou a neustále dorůstají v srdíčku mladé listy :).
OdpovědětVymazat