čtvrtek 9. srpna 2018

Rizotko s dýní Hokaido

Pokaždé trochu jinak :).


Cibuli na drobno, kousek celeru na drobno, na pár lžících olivového oleje, přidat malou Hokaidinku na kousky, postupně smažit do barvy, přidat syrovou rýži, nechat nasáknout olej do zesklovatění, začít podlévat zeleninovým vývarem, vždy aby to bylo ponořené a postupně průběžně přilévat, do al dente je to cca 20 minutek. Jednoduché a moc dobré to bylo :).


Tentokrát to Jardíček posypal opraženou strouhankou, moooc dobrý :).


A navrch pár hoblinek kvalitního sýra :).



.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tak opět vykvetl rýmovník

Kdysi mi vykvetl - TADY . Tentokrát nám vykvetl v práci. Na to, kolik ho máme (má ho v práci už snad každej, neuvěřitelně se množí, takže ho...