neděle 6. května 2018
Pickles s medvědím česnekem pod spirálou
Před dvěma lety jsem medvídka do pickles přidala... A zapomněla jsem. Letos jsem to zkusila znovu - a musím říct, že to je opět moooc dobrý :). V zavařovačce se spirálou pod víčko... Udělala jsem i verzi bez medvídka... jen zelí, cibule mrkev, naprostý základ :). A himalájská sůl a kmín jako vždy :). Do kvasné nádobky se spirálov ve víku, je větší než zavařovačka, tak akorát :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Růžový Úplněk 13. 4. 2025 v 02:21 ve Vahách
Ve Vahách si chraňme: Ledviny, močovod, močový měchýř, žíly, kůži jako orgán doteku, slinivku, insulin, glukagon. A jako každý Úplněk - nedo...

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat