neděle 6. května 2018
Pickles s medvědím česnekem pod spirálou
Před dvěma lety jsem medvídka do pickles přidala... A zapomněla jsem. Letos jsem to zkusila znovu - a musím říct, že to je opět moooc dobrý :). V zavařovačce se spirálou pod víčko... Udělala jsem i verzi bez medvídka... jen zelí, cibule mrkev, naprostý základ :). A himalájská sůl a kmín jako vždy :). Do kvasné nádobky se spirálov ve víku, je větší než zavařovačka, tak akorát :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat