pátek 13. dubna 2018

Polévka s tymiánem


Klasická zeleninová. Velká mrkev, 2 cibule na kousky, 2 brambory na kousky, zpěnit na másle do barvičky, 2 lžíce hrubé mouky, lžička kmínu, tymiánu, kurkumy, lehce prosmahnout, zalít vývarem, brokolice na kousky, 20 minutek povařit, osolit, prošťouchnout šťouchadlem na brambory.

A protože to je v předjaří, kdy trvale průběžně klíčím, přihodíme do hotové polévky na talíř pár klíčků. zrovna bylo mungo :).





.

2 komentáře:

  1. Kolikrát už nevím co vařit a tu je tolik receptíků. Tak se tu inspiruji.

    OdpovědětVymazat

Růžový Úplněk 13. 4. 2025 v 02:21 ve Vahách

Ve Vahách si chraňme: Ledviny, močovod, močový měchýř, žíly, kůži jako orgán doteku, slinivku, insulin, glukagon. A jako každý Úplněk - nedo...