Proč skoro nejradši klíčím mungo? Nebo aspoň proč nejčastěji?
- Protože je bezproblémové...
- Protože se nekazí...
- Protože klíčí stoprocentně...
- Protože je chuťově příjemné...
- Protože nevadí, když překlíčí...
- Protože prostě pro to všechno :).
A proto ho taky doporučuju pro všechny "začátečníky", nedá se "zkazit" :).
Repete :). Přes noc namočit... A od dalšího dne 2-3x denně proplachovat (podle suchosti bytu, aby to nevyschlo). Začít jíst můžeme, jakmile se objeví klíčky :). Ideální složení živin je ve chvíli, kdy je klíček stejně velký, jako zrníčko. Což se ne vždy stihne sníst :). Ale u munga nevadí, když přeroste...
Kam s ním... Do salátů, do polévky, na chleba...
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat