Proč skoro nejradši klíčím mungo? Nebo aspoň proč nejčastěji?
- Protože je bezproblémové...
- Protože se nekazí...
- Protože klíčí stoprocentně...
- Protože je chuťově příjemné...
- Protože nevadí, když překlíčí...
- Protože prostě pro to všechno :).
A proto ho taky doporučuju pro všechny "začátečníky", nedá se "zkazit" :).
Repete :). Přes noc namočit... A od dalšího dne 2-3x denně proplachovat (podle suchosti bytu, aby to nevyschlo). Začít jíst můžeme, jakmile se objeví klíčky :). Ideální složení živin je ve chvíli, kdy je klíček stejně velký, jako zrníčko. Což se ne vždy stihne sníst :). Ale u munga nevadí, když přeroste...
Kam s ním... Do salátů, do polévky, na chleba...
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat