Taková jednoduchá drobenková... a taky proto, že v bedýnkách jsou skvělé třešně :).
Prdopeč, vanilkový cukr, hrnek polohrubé mouky, hrnek mléka, půl hrnku cukru, 2 vejce. Promíchat, vylít, poházet, na to drobenka.
Dle trouby 25-30 minut na 180°.
.
Každé jaro velice často popíjím kopřivy a bršlici. Kopřivy jen do Žofie, tedy do 15. 5., ale mladé po posekání v průběhu celého roku, jak mn...
Mňáááám! Dala bych si.
OdpovědětVymazatVlastní třešně nemáme, vezmu jiné ovoce.
[1]: Však jasně :). Já mám teď nádherné třešně z "bedýnek", jsou zcela bezkonkurenční :). Ale bublaniny i drobenkové placky jdou ze všeho možného :). Dobrou chuť :)
OdpovědětVymazat