Jardíčkovi to nedalo a protože jsme červenou řepou krásně zásobeni díky Bedýnkám Pardubice, zkusil to znovu.
Minule to až tak nedopadlo, tak k tomu přistoupil svým zkoumavým technickým postupem.
Minule to až tak nedopadlo, tak k tomu přistoupil svým zkoumavým technickým postupem.
Porovnal teploty a časy.
Nejlíp dopadl pokus druhý zleva - 180° 3 minuty. Ale - sice už to bylo slibně chřupkavé, ale!!! Už to bylo nahořklé! A to není to pravé ořechové. Takže Jardíček bude zkoušet asi dál.
Jestli máte někdo nějakou zkušenost, prosím sem s ní.
Nechceme "sušené" plátky červené řepy, ale "čipsy" :).
Je klidně možné, že to z červené řepy nejde :).
Dík...
.
Žádné komentáře:
Okomentovat