Cibule nadrobno na lžíci másla pěnit, pak přidat 3-4 žampiony na plátky, dál pěnit, pak 2 stroužky česneku chvilku pěnit, 2 malé brambory na kostičky, stále pěníme :), kmín, kurkuma, 2 lžíce hl. mouky lehce osmahnout. Zalít vývarem, osolit, hromádka zeleného, 15 minutek pomsalu provářet. Nakonec hrst tučného nastrouhaného sýra.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Mňam.
OdpovědětVymazatMilá Jájo,
OdpovědětVymazatjsem z toho čtení celá zpěněná!
[1]: Jo [2]: Ano ano, jsou to rozkošné chvíle, když mi Jardíček své postupy diktuje a pění a pění .
OdpovědětVymazat