Cibule nadrobno na lžíci másla pěnit, pak přidat 3-4 žampiony na plátky, dál pěnit, pak 2 stroužky česneku chvilku pěnit, 2 malé brambory na kostičky, stále pěníme :), kmín, kurkuma, 2 lžíce hl. mouky lehce osmahnout. Zalít vývarem, osolit, hromádka zeleného, 15 minutek pomsalu provářet. Nakonec hrst tučného nastrouhaného sýra.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Mňam.
OdpovědětVymazatMilá Jájo,
OdpovědětVymazatjsem z toho čtení celá zpěněná!
[1]: Jo [2]: Ano ano, jsou to rozkošné chvíle, když mi Jardíček své postupy diktuje a pění a pění .
OdpovědětVymazat