Jsem vařila brambory k večeři, cíleně hooodně brambor - a nechala jsem na druhý den vývar i brambory na česnečku. A Jardíček to druhý den pojal po svém. Klasická obyčejná česnečka by ho myslím nudila, tedy aspoň co vím, tak si ji vždycky nějak vytunil... :) Jako základ použil ty mé brambory vařené s kmínem, solí a libečkem (krásně se mi v létě nasušil). Z toho odebral část brambor na hlavní chod, pak udělal klasickou máslovou jíšku, trochu smetany přidal, povařil kapku, no a dosolil a přidal česnek :). A bylo :).
A protože co... protože klíčíme klíčíme, tak jsem si přidala právě naklíčenou cizrnu :-).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat