sobota 18. února 2017

Další rychlovka - těstoviny s žampionovou omáčkou

Cibuli a houbičky na tenko pomalinku na olivovém oleji do zbarvení, pak smetanu, koření dle libosti (u nás momentálně oregáno), nechat jemně provářet cca po dobu uvaření těstovin, před dokončením v tom rozpustit lžíci tvrdého dobrého sýra a trošku potom dát i navrch. Osolit podle potřeby.





.

1 komentář:

  1. Jájo, vypadá to a asi i chutná báječně.
    Opsala jsem si recept a co nejdříve zkusím.

    OdpovědětVymazat

Růžový Úplněk 13. 4. 2025 v 02:21 ve Vahách

Ve Vahách si chraňme: Ledviny, močovod, močový měchýř, žíly, kůži jako orgán doteku, slinivku, insulin, glukagon. A jako každý Úplněk - nedo...