neděle 2. října 2016

Zapečená rýže s dýní Hokaido

Dát dusit rýži, mezitím:
cibuli na drobno zesklovatět na másle, pak kus dýně na kousky, smažit, dokud dýně nezačne hnědnout, 2 stroužky česneku na drobno nechat rozvonět, 2 hrsti špenátu a v lednici byl zbyteček květáku, zalít trochou vývaru nebo vody, osolit, trošku povařit, aby se spojily chutě, pak promíchat s rýží, do toho rozdrobit hodně na drobno kousek balkánského sýra. Deset minutek v troubě na 200 st.





.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Snídaňová inspirace - francouzský toust

Jako vždy, normálně nesnídám, ale víkendovou snídani od Jardíčka neodmítám :). Tousťák obalený ve vajíčku rozmíchaném v troše mléka. Jinak n...