neděle 2. října 2016

Pečená zelenina

Tohle bych mohla pořád :).

Zelenina co dům dá na kousky - cibule, neloupané brambory, paprika, cuketa, petržel...


to celé prolít trochou oleje, osolit, promíchat, bylinky - třeba šalvěj zrovna byla k mání,


pak v troubě na 200 st. pod pokličkou minimálně půl hodiny, radši víc, asi v polovině promíchat a posypat trochou papriky. není potřeba podlévat, zelenina pustí šťávu. Po půlhodince odpokličkovat, nechat ještě 10-15 minut, aby to chytlo barvu.


K tomu jsme měli osolenou zakysanku s čerstvým koprem... zcela "bedýnková" záležitost :))))


No a protože to bylo na chalupě, kde to všechno stále ještě kvete, doladila jsem si to po svém :).





..

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...