Bedýnku jsem vyfotit tentokrát nestihla, nicméně večeře byla takřka jen bedýnková :).
Bedýnkové brambory osolené s kmínem, solí a bedýnkovými zelenými natěmi uvařit...
A že jsem si pak z vývaru česnečku udělala, to jo tojo, už nezapomínám a dělám si ji často :)...
A že jsem si pak z vývaru česnečku udělala, to jo tojo, už nezapomínám a dělám si ji často :)...
Na oleji cibuli (bedýnkovou i s natí), bedýnkový česnek,
na to na kousky pokrájenou bedýnkovou žlutou cuketku...
Sůl, kmín, cukr, ocet. Balzamiko. Citron.
Nakonec ještě hrst zelených bedýnkových natí chvíli podusit s cuketkou... natě od bedýnkové mrkve, od bedýnkové kořenové petržele a od bedýnkového celeru.
Vynikající :).
A skvělé i druhý den na pánvičce přihřáté :))).
Žádné komentáře:
Okomentovat