pátek 15. července 2016

Bedýnková cuketka sladkokysele jako moravské zelí s bramborami VEGAN

Bedýnku jsem vyfotit tentokrát nestihla, nicméně večeře byla takřka jen bedýnková :).


Bedýnkové brambory osolené s kmínem, solí a bedýnkovými zelenými natěmi uvařit...
A že jsem si pak z vývaru česnečku udělala, to jo tojo, už nezapomínám a dělám si ji často :)...


Na oleji cibuli (bedýnkovou i s natí), bedýnkový česnek,


na to na kousky pokrájenou bedýnkovou žlutou cuketku...



Sůl, kmín, cukr, ocet. Balzamiko. Citron.
Nakonec ještě hrst zelených bedýnkových natí chvíli podusit s cuketkou... natě od bedýnkové mrkve, od bedýnkové kořenové petržele a od bedýnkového celeru.


Vynikající :).

A skvělé i druhý den na pánvičce přihřáté :))).

Žádné komentáře:

Okomentovat

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ