pondělí 11. dubna 2016
Česneková nať
Miluji zelené ve všech podobách :), na chleba, do polévky, na brambory... a kromě šnitlíku a sazečky na zeleno mám ráda i natě česneku. Stačí nechat kořínky stroužků v troše vody a je to velice rychlé. A pak už jen postupně sklízíte... Nebo do květináčku. No já vím, už je jaro, už bude dostatek zeleného za okny v truhlíku, ale doteď to ještě tak moc nešlo, tak si pomáháme vším možným :). V zelených natích je plno vitamínů, minerálů, enzymů a hlavně životadárné energie :). Děkujeme :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...

Žádné komentáře:
Okomentovat