čtvrtek 21. dubna 2016

Brambory šťouchané s medvědím česnekem

Taková rychlovka... Přijela jsem k babičce a ta si přála gulášek, kerý měla v lednici. A co prý já nebohá, když to maso nemůžu, co jen si dám...
Takže pro mne zcela geniální dojíždění zbytků...



...zbylé vařené brambory, zbylá Lučina, zbylý salát... vždypřítomný česnek, cibulka, no a od minulého týdne tady zbyla "vázička" medvědího česneku


a vynatěný česnek :).


Stačí na pánev máslo, cibuli a česnek, na to pak brambory... šťouchnout, promíchat se zeleným bejlím (medvídek, jarní cibulka, šnitlík, česneková nať, popenec...), to bych prostě mohla pořád a kdykoliv :). Zejména na talíři po netuším už kterém z našich potomků :).


Dobrou chuť :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...