Objevila jsem... Vegetariánská náhrada masa to je skvělá, když na vás přijde "chuť". Mezi všemi seitany, sojovými plátky, robi masy, tempehy a dalšími rostlinnými "hmotami", které se dají používat v podstatě všude tam, kde jsou lidé běžně zvyklí na maso, tohle bylo zatím opravdu bezkonkurenčně nejlepší.
Dokonce to má i vlákna, není to blemcavé.
Nepotřebují to lidé, kteří vůbec na masovou chuť nevzpomínají a nechává je v klidu. Ale pokud někdy této vzpomínkové chuti podlehnete jako já, tyhle plátky ji plně uspokojí. Měla jsem je poprvé a jsem z nich upřímně nadšena :). Dokonce chutnali i všem členům rodiny a to je co říct - tedy jen božíhodově ochutnali. A geniální je i rychlost přípravy, protože to je už hotové. Jen se to ohřeje - já to tedy na troše oleje a s trochou "mého" koření rychle opražila :).
Až půjdu do Špaldy, kouknu i na jiné druhy, je jich víc...
Bratři Slováci se předvedli, děkuju :).
A není v tom palmový olej!!! :-)
Žádné komentáře:
Okomentovat