pondělí 7. září 2015

Pečená bedýnková zelenina VEGAN

Každé úterý odebírám nádhernou zeleninovou bedýnku (Bedýnky PARDUBICE), frekvence zeleninových jídel se tak v rodině výrazně zvýšila, to mám radost :). Tentokrát byla veliká nálož moc dobrých jablíček, prý kříženců Goldenů a letňáků, ale pod jablíčky se ještě skrývá celá vrstva brambor, dále rajčata, plno mrkviček, petržel a celer, červená řepa, vše s čerstvou natí :), salát, pórek, česnek, papriky, okurka, hokaidinka a cuketa. A bylinky - oregano a saturejka.


Osobně miluju jednoduchost pečené zeleniny - a brambor. Obsah bedýnky + co dům dal.


Přidala jsem z Codůmdal fazolky, květák, kapustu a hodně zelených bylinek, oliváč a už pečeme :).






.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...