úterý 22. září 2015

Dýňová Hokaidó polévka VEGAN

Tu bych prostě mohla kdykoliv, v jakékoliv podobě...
Veganská verze:


1 hokaido, 2 cibule, 2 brambory pokapat olejem a v troubě půl hodinky do hněda. Nebo spěcháte-li, tak rychleji na pánvi.
Zalít litrem a půl vývaru nebo vody. Přidat půl lžičky kari, špetku skořice, pár minut povařit, rozmixovat, dosolit.
***
Vegetariánská verze:
Kdo může a chce, tak přimíchat trochu smetany. A na talíři lze přidat žervé nebo zakysanku dle oblíbenosti.







.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...