sobota 1. srpna 2015

Zapečená cuketa s fazolkami a bramborami VEGAN

Vynikající!


Bedýnkové zeleninky mají mnoho uplatnění...
Roztopit troubu, na 15 minut do ní dát zapéct na plátky pokrájenou cuketku (měli jsme zbytek žluté) pokapanou olejem. Aby dostala barvu.
Mezitím lehce předvařit brambory na plátky.
Rozdusit cibuli a česnek na drobno (asi 2 stroužky, podle chuti), do toho 2-3 hrsti fazolek a pár lžic vývaru a dusit 10-15 minut, souběžně se dělá i to ostatní. A ještě zvlášď osmahnout cibuli do hněda na samostatnou vrstvu do pekáčku.
Naskládat do pekáčku na vrstvy - na brambory se přidal ještě špenát z bedýnky, osolit, pokapat olejem a 10 minutek v troubě zapéct, aby se spojily chutě.
Vážně moc dobré :).








.

Žádné komentáře:

Okomentovat

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ